Altearah

Een zintuiglijke reis naar welzijn: ontdek hoe kleur en geur kunnen ondersteunen op weg naar balans en vitaliteit.
Aroma-, kleur- en geurtherapie in één!

Door onderstaande disciplines jarenlang grondig te onderzoeken, is het Altearah gelukt een lijn te ontwikkelen met gebruiksvriendelijke producten die een diepgaande werking hebben op ons hele menszijn.

Aromatherapie

Het gebruik van etherische oliën, welke de eigenschap hebben om diep door te dringen in de huid en bloedsomloop, om daar hun werking uit te voeren.

Chromotherapie

Gebaseerd op het gebruik van kleuren. Alle kleuren hebben een specifieke frequentie ofwel trilling. En zo heeft iedere kleur een geheel eigen uitwerking op het lichaam en het denken en voelen.

Geurtherapie

Door te ruiken gaan de moleculen van de etherische oliën, via de neuszenuw, direct naar het limbisch systeem in de hersenen, wat invloed heeft op o.a. emotie, geheugen en motivatie. Ook iedere geur heeft een eigen uitwerking.

Alle producten zijn biologisch gecertificeerd (ECOCERT) en dierproefvrij (ONE VOICE).

Zelfzorg rituelen

Voor een Altearah moment thuis.

Creëer eenvoudige en effectieve zelfzorgrituelen met de productlijn van Altearah. Voor huidverzorging en een gevoel van welbevinden.

Van kleurrijke bodyoliën tot subtiele parfums, integreer deze rituelen in jouw dagelijkse routine voor een moment van rust en herstel.

Professionele Altearah Behandelingen:

Om zelf even helemaal los te kunnen laten, even uitblazen en bijkomen.

Energieherstel Sessie:

Een gecombineerde behandeling met de kleurproducten van Altearah en de energieproducten van Tachyon Technology. Ervaar deze helende kracht als toevoeging aan de kleuren en geuren in deze energieherstel sessies.

Brengt het algemeen energielevel meer op peil en stimuleert een gevoel van welzijn.

Per sessie: € 90,-


Seizoenbehandeling:

Ieder seizoen heeft een eigen karakter waar we ons als mens op afstemmen. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen met deze behandeling die volledig is afgestemd op ons bioritme en dat van de Aarde.

Altearah voetbad en Kleurmassage met kleuren die afgestemd zijn op het huidige seizoen.

Per behandeling: € 90,-,

Menopauze:

Een nieuwe levensfase en je kunt wat ondersteuning gebruiken, om de veranderingen in de hormoonhuishouding zo goed mogelijk op te kunnen vangen.

Ontdek de transformerende kracht van etherische oliën en gekleurd licht-frequenties tijdens deze verzorgende behandeling om de klachten van de menopauze te verminderen.

Kleurmassage en Gekleurd- lichtfrequentie therapie

Per behandeling € 90,-

Detox behandeling:

Een ontspannende behandeling waarbij alle essentiële oliën en het gekleurde licht hun werk kunnen doen om het lichaam te helpen ontzuren. Een goede manier om alle gifstoffen los te laten. Perfect in tijden van stress, drukte en intensiteit.

Altearah voetbad en hoofdmassage. Plus Gekleurd-lichtfrequentie therapie.

Per behandeling € 90,-

Kleur Massage:

Dompel jezelf onder in de weldadige werking van een door jouzelf uitgekozen kleurolie. Een ontspannende massage om even wat stress en spanning los te kunnen laten.

per behandeling: € 60,-,