BURN-OUT Kuur

Een diepgaande kuur, verdeeld over drie maanden, om een grote schoonmaak in het lichaam te houden en het energetisch een boost te geven. Daarnaast krijgt de geest de mogelijkheid om meer tot rust te komen.

Deze kuur werkt goed als ondersteuning tijdens de herstelperiode van bijvoorbeeld een Burn-out of Chronische Vermoeidheid. Naast het reguliere traject is het voor lichaam fijn om te kunnen ontspannen, ontzuren en zich met nieuwe energie op te kunnen laden.

GDV meting: Eens per maand wordt er een meting gedaan om te zien of de lichamelijke en de mentaal- emotionele energie in balans zijn.

Gekleurd- lichtfrequentie therapie: Twee maal per maand een behandeling met gekleurd licht-frequenties om de organen, werkend aan de ontzuring van het lichaam, te ondersteunen.

Altearah kleurbehandeling: Twee maal per maand een Altearah kleurbehandeling, bestaande uit een geurritueel en een ontspannende kleurmassage.

Tachyon Energie behandeling: Wekelijks een energiebehandeling met gebruikmaking van Tachyon energy discs, om alle cellen in het lichaam een energie boost te geven.

Tachyon Thuisbehandeling: een huurpakket van 6 Tachyon energy discs, om ook thuis van deze weldadige energiebehandelingen te kunnen genieten.

Kuur 3 maanden: normaal € 2505,- , nu € 2000,-

Het beste resultaat wordt bereikt wanneer, naast de Tachyon thuisbehandeling, ook de Altearah kleurbehandeling ondertussen thuis voortgezet kan worden.

Altearah heeft hiervoor de perfecte productlijn ontwikkeld. Zeer gebruiksvriendelijk en effectief.

Altearah-pakket voor thuis:

2x Parfum de Soin 30ml

1x concentraat 5ml

2x Skin care olie 100ml

1x scrub 400gr

1x badzout 900gr

Pakket ter waarde van € 284,50,-, in combinatie met deze behandeling € 225,-

Het is mogelijk om deze Burn-out kuur in 3, 6 of 9 termijnen te betalen.