Low Level Lasertherapie

Een low level laser apparaat, ook bekend als koude laser, zendt een zachte, niet-warmte producerende lichtstraal uit die doordringt in de huid en wordt opgenomen door de cellen. Dit licht stimuleert de cellulaire activiteit en bevordert de natuurlijke genezingsprocessen. Het verhoogt de productie van ATP (adenosinetrifosfaat), de energiebron van de cellen, en activeert verschillende biochemische reacties die leiden tot verbeterde bloedcirculatie, vermindering van ontstekingen en versnelling van een herstelproces.

Ontdek de kracht van licht. Low level laserbehandelingen bieden een zachte en effectieve manier om het zelfherstellende vermogen van je lichaam te stimuleren. Als jij op zoek bent naar een veilige en niet-invasieve benadering van herstel, dan is deze technologie iets voor jou. Niet alleen effectief, maar ook pijnloos en zonder bijwerkingen.

Zeer geschikt bij acute en chronische klachten aan gewrichten tot vervelende spierpijn. Low level laserbehandelingen zijn ontworpen om verlichting te brengen. Het stimuleert de cellen op een diepgaand niveau, verbetert de bloedcirculatie en helpt ontstekingen te verminderen. Dit maakt het ideaal voor mensen met aandoeningen zoals frozen shoulder, zelfs artrose, ontstekingen en huidproblemen zoals eczeem.


Per behandeling € 60,-