Tachyon energiebehandeling

Ontwikkeld door David Wagner

Bij de natuurgeneeskunde kijken we naar de gehele mens. We nemen niet alleen het lichamelijke deel mee in de behandeling, maar zeker ook het denken en voelen. Bij de holistische geneeskunde gaan we nog een stap verder en gaan we er van uit dat alles energie is, dus ook de materie waaruit ons lichaam bestaat en ook ons denken en voelen.

In mijn praktijk maak ik gebruik van energie disks van Tachyon. Dit zijn kleine schijfjes die zijn opgeladen met Tachyon energie. Onze cellen zijn zeer intelligent en weten exact wat zij nodig hebben om weer optimaal te kunnen functioneren.

Bij de behandeling met Tachyon energie laten we ons menselijk denken achterwege en laten we het gehele proces over aan onze intelligente cellen. Op deze manier kunnen we er voor 100% van uitgaan dat er precies datgene in onze cellen gebeurt, wat er op het moment van behandelen moet gebeuren.

Bij deze behandeling worden silicadisks van Tachyon Technologies daar op het lichaam gelegd waar men klachten heeft, of verdeeld over het hele lichaam om het algemene energielevel weer op peil te brengen. Het lichaam wordt zo in staat gesteld deze energie op te nemen en er mee aan de slag te gaan.

Per behandeling € 90,-

verhuurpakketten:

3 Tachyon disks: per week € 25,-/ per maand €100,-

6 Tachyon disks: per week € 40,-/ per maand €140,-

Gespecialiseerde Behandeling

In geval van bijvoorbeeld een gebroken bot, is het mogelijk een gespecialiseerde behandeling uit te voeren. Wanneer een gebroken bot in het ziekenhuis gezet moet worden, kan meteen daarna een behandeling uitgevoerd worden om de breuklijn(en) sneller aan elkaar te laten groeien. Het maakt dan niet uit of er gips om zit of niet. Zo wordt de pijn snel vermindert en zal de beweeglijkheid sneller toenemen.

Deze manier van behandelen is inzetbaar voor zeer uiteenlopende klachten. Van een gebroken bot, spierscheuring tot een gaatje in het diafragma et cetera.

Per behandeling €200,-